Assegurances per a cotxe

Tenim les millors assegurances de cotxe perquè els donis al teu vehicle la millor protecció. Comptes amb les millors cobertures i serveis, totalment adaptats a les teves necessitats … i a el millor preu, garantit!

Assegurances de llar

No importa si ets propietari o inquilí, ara Allianz t’ofereix les millors assegurances per al teu habitatge particular, segona residència o si tens un pis destinat a lloguer. Descobreix més informació!

Assegurances de vida

Perquè no tots estem en la mateixa situació personal, familiar o laboral, t’oferim una àmplia gamma de cobertures per adaptar-nos a tu.

Plans de pensions

Informa’t de les diferents alternatives per invertir els teus diners segons el teu perfil i les teves necessitats. Escull entre renda fixa o variable i dissenya el teu pla de pensions a mida i sense despeses addicionals.

Assegurança embarcacions

Contracta la teva assegurança per al teu embarcació d’esbarjo a vela o de motor amb assistència al mar les 24 hores tots els dies de l’any i gran flexibilitat perquè paguis només pel que realment necessites.

Assegurances per a empreses

Tenim una assegurança per a cada tipus de negoci. Tant se val si ets autònom, tens una pime, negoci o una gran empresa. Tenim la protecció que busques!